Over Arka

Over Arka Giethoorn

over giethoorn

P1100293 700ARKA INNOVATIVE POWER !

Elektrisch varen bestaat reeds vele jaren, de ontwikkeling hiervan vindt zijn oorsprong bij Arka. Al meer dan 35 jaar worden door Arka elektro aandrijvingen gemaakt voor allerlei schepen. Met de kennis die werd opgedaan is Arka er in geslaagd de stilste, compactste en sterkste motoren te ontwikkelen.

PERFECT MATCH

Door het toepassen van de nieuwste borstelloze

synchroon motoren techniek en het gebruik van speciaal hiervoor ontwikkelde elektronische Sevcon motorregelaar is een perfecte combinatie van motor en regelaar ontstaan.

Met deze “Perfect-match” hebben de motoren van Arka een uitzonderlijk hoog rendement (96%), hetgeen de vaartijd en de energievoorraad ten goede komt. Door de uiterst compacte bouwvorm en afmetingen zijn alle motoren in vrijwel ieder schip als hoofdaandrijving of als hybride te gebruiken.

Goed advies is noodzakelijk. Van Arka kunt u maatwerk verwachten. Dit begint bij het kiezen van de juiste motorisering, gevolgd door de keuze van het energiepakket met bijbehorend laadsysteem, tot het adviseren van de juiste propeller. Voor de gehele installatie  kunt u terecht bij Arka.

Aftersales staat hoog in het vaandel bij Arka. Na aanschaf bent u verzekerd van een snelle en adequate service. De garantie op de Arka systemen bedraagt 2 jaar. Door het aangaan van een service overeenkomst kan men deze zelfs verlengen tot wel 5 jaar.

Speciaal voor de “doe-het-zelver” zorgt Arka voor de ingebruikname van de aandrijving, zodat u er zeker van bent dat u Arka systeem volgens de Arka methode is geïnstalleerd.

Wat we bieden !


1Kwaliteit
Arka producten zijn getest in de meest uiteenlopende omstandigheden op onvolkomenheden en gebreken.

2Service

Snelle en adequate service, in het vaar seizoen 6 dagen per week is onze werkplaats geopend.
Veelal kunt u op de reparatie wachten, een afspraak maken is dan wel nodig.

3Garantie

Op Arka producten heeft u 2 jaar fabrieks garantie, Als u er voor kiest jaarlijks een winteronderhoudsbeurt aan uw systeem te laten uitvoeren bieden wij u daarvoor 3 extra jaren fabrieksgarantie. Een winteronderhouds overeenkomsten dient dan wel te worden afgesloten hiervoor.
Winteronderhoud word uitgevoerd in de maanden November tot en met Februari.